Zondag 7 juli 2019 't Leijpark Tilburg

Route

Pendelbussen:

Er worden op grote schaal pendelbussen ingezet vanaf Tilburg Centraal Station naar 'T Leijpark. De bussen rijden vanaf 12.00 tot 18.00 heen naar het evenement en vanaf 19.00 tot 23.00 gaan de bussen weer terug. We hebben later op de avond extra bussen ingezet om jullie snel van het terrein naar het station te krijgen. Dagkaarten voor de dienst zijn in de bus te koop en zijn de gehele dag geldig. De opstap plaats is middels aanwezige bebording makkelijk te vinden, let dus op de signing!! De dagkaart kost een tientje, maar in de voorverkoop € 8,00.

Koop hier je busticket

Online tickets zijn te koop tot zaterdag 6 juli 15.00 uur.

De opstap plaats is direct als je het station uitloopt naar links, dit is de plek tegenover de stations taxi's. Je loopt er dus zo tegenaan, deze is speciaal voor ons gereserveerd. Zie ook de aanwezige signing


Auto:

Toets 'leijpark' of ringbaan zuid in je navigatie, volg de aanwezige signing. Parkeren kan, bij 't Laar toegang via de Ringbaan zuid, de gehele dag en kost 5 euro per auto (ter plekke te koop). Let op de aanwezige signing in de buurt naar de parkeerplek toe (vanaf de snelweg zichtbaar). Je kan niet echt lopen naar het festival terrein, maar we zetten ook een pendelbus in die je op en neer brengt en dat kost 10 euro p.p. (in de bus te koop).  Let op de signing voor de juiste opstapplaats.

De bus rijdt van 12.00 tot 18.30 heen en vanaf 20.00 terug

-Bezoekers van buiten Tilburg, neem afslag Tilburg West/Goirle op de A58!!

-Kiss&Ride volg da aanwezige borden

Fiets/Scooter:

-Je kan je fiets voor de ingang kwijt op de aangegeven plekken, de stalling is niet bewaakt

Openbaar vervoer

-Met trein naar station Tilburg Centraal. Buslijn 4 naar Kruisvaarderstraat of Buslijn 2, 160 naar Ringbaan-Oost

verder info op www.9292.nl te vinden